top of page

Vine a l'assemblea de D-Recerca Precària a Catalunya!

__________________________ACTUALITZACIÓ___________________________


A l'ordre del dia de l'assemblea de 22 de febrer s'afegeix, per raons d'actualitat, un punt sobre el canvi de codificació dels contractes predoctorals, sofert per milers de persones als darrers mesos. Entenem que aquest canvi comporta una modificació considerable de les condicions laborals de les investigadores que s'ha de debatre a l'assemblea i contra la qual calen accions conjuntes de les assemblees universitàries de Catalunya i de l'Estat.



El proper dimecres 22 de febrer se celebrarà la primera assemblea de D-Recerca Precària, l'organització que agrupa les doctorandes, postdocs i, en definitiva, a totes les persones investigadores que treballen sota condicions precàries.

En aquesta ocasió, la trobada serà a la Universitat Autònoma de Barcelona, a partir de les 19 h a l'Hotel d'Entitats situat a l'edifici principal de la Plaça Cívica . L'objectiu principal d'aquesta assemblea serà posar en comú l'estat actual i els avenços dels diferents nuclis de precàries que es van formar a la I Trobada de Recerca Precària, celebrada el novembre passat, així com definir les línies d'acció en què es pot treballar conjuntament arreu totes les universitats i centres de recerca a Catalunya.

Ara, unim forces per crear eines que ens serveixin per identificar, definir i quantificar la precarietat als centres de recerca, amb dues campanyes principals. En primer lloc, la campanya per l'anul·lació del Decret 77/2012, que feia pujar el preu de les matrícules de doctorat, que j

a va ser impugnat per les companyes de l'antiga D-Recerca. A més, es vol impulsar la difusió d'enquestes en totes les universitats catalanes, de les quals els resultats ens ajudaran a definir els principals problemes de les investigadores a Catalunya i, en conseqüència, plantejar accions conjuntes i coordinades.

T'esperem per lluitar totes juntes contra la precarietat a l'àmbit de la recerca a Catalunya! Participa en l'Assemblea!


Últims posts
Arxiu
Busca per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page