top of page

I Trobada de Recerca Precària a Catalunya


El proper divendres 18 de novembre se celebrarà a Can Batlló la I Trobada de Recerca Precària a Catalunya. El motiu d'aquesta celebració és posar en marxa un projecte de federació d'assemblees d'investigadors, amb l'objectiu de crear i mantenir una xarxa de suport entre les precàries de les diferents universitats catalanes.

Què es vol fer amb aquesta trobada?

En primer lloc, es vol reanimar (crear) una xarxa de nuclis locals d'investigadores precàries (doctorandes, entre d’altres); començar des de zero on calgui, si hi ha prou gent motivada. Cal reivindicar des de baix cap a dalt, des de prop de casa fins a les grans coses que uneixen tot el col·lectiu. I, sobretot, cal que col·laborem entre nosaltres: que coneguem i definim les nostres precarietats per intentar combatre-les.

A més, aquest esdeveniment servirà per compartir experiències i aprendre, les unes de les altres, per fer realitat les nostres reivindicacions, intentant fer un resum d'experiències d'èxit i de fracàs als diferents centres. L'objectiu final serà aconseguir que la xarxa de nuclis es comuniqui fàcilment dins d’ella mateixa: organitzar-nos una mica.

Finalment, volem que tot allò passi dins d'un ambient informal i relaxat. Per això, la trobada es tancarà amb unes bones birres i petant la xerrada, que és el que fem millor sempre la gent mediterrània.

Data: Divendres 18 novembre 2016

Hora: 18h

Durada: Dues hores.

Lloc: L'Auditori de Can Batlló (barri de Sants, BCN)

Digues prou a la recerca precària! Ens veiem el 18N!

Últims posts
Arxiu
Busca per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page